دویدن ملایم باعث تقویت ستون فقرات میشود
.
اطلاعات کاربری
دوستان
خبرنامه
آخرین مطالب
لینکستان
دیگر موارد
آمار وب سایت
دويدن‌هاي ملايم سبب تقويت ستون فقرات مي‌شود
 

يک فيزيوتراپ معتقد است: با ورزش و فعاليت فيزيکي منظم مي‌توان از بروز ناهنجاري‌هاي قامتي پيشگيري کرد.
محمدباقر شمسي خميدگي رو به جلو(قوز)، خميدگي به پشت و جلو آمدن شکم و انحناي جانبي ستون فقرات را از شايع‌ترين ناهنجاري‌هاي قامتي دانست و گفت: اين ناهنجاري‌ها مي‌توانند علل مختلفي داشته باشند که عمدتا مادرزادي و ارثي هستند.
اين فيزيوتراپ يکي ديگر از شايع‌ترين علل بروز ناهنجاري‌هاي قامتي را علل وضعيتي و قرار گرفتن در وضعيت‌هاي غلط دانست و گفت: اين ناهنجاري در جوانان و نوجوانان بيشتر ديده مي‌شود.به گفته شمسي، بي‌توجهي به ناهنجاري‌هاي قامتي مي‌تواند سبب ايجاد تغييرات پاتولوژيک در افراد شود و اين مسئله لزوم توجه جدي به اين مسئله را نشان مي‌دهد.
شمسي با بيان اينکه قوز(خميدگي به جلو) بيشتر در افراد قد بلند و دخترها در سنين بلوغ ديده مي‌شود، گفت: اين تغيير وضعيت مي‌تواند مشکلاتي را در ساير ارگان‌ها مثل سيستم تنفسي ايجاد کند.
شمسي به افراد توصيه کرد: به منظور جلوگيري از ابتلا به ناهنجاري‌هاي قامتي از قرار گرفتن در وضعيت‌هاي غلط به مدت طولاني خودداري کنند.
شمسي توجه به وضعيت صحيح ميز کامپيوتر، صندلي و مبل را براي جلوگيري از ابتلا به ناهنجاري‌هاي قامتي مهم ارزيابي و خاطرنشان کرد: ارتفاع ميز و صندلي از اهميت زيادي برخوردار است و نياز به توجه جدي دارد و بهتر است افراد از نشستن طولاني پشت ميزهاي مطالعه و کامپيوتر خودداري کنند.
اين فيزيوتراپ سپس بي تحرکي و ورزش نکردن را يکي ديگر از علت بروز ناهنجاري‌هاي قامتي دانست و گفت: عضلات ستون فقرات نقش مهمي در ايستادن صحيح دارد و اگر به علت بي توجهي ضعيف شوند فرد در معرض آسيب‌هاي جدي قرار خواهد گرفت.وي گفت: انجام ورزش و فعاليت بدني منظم و دويدن‌هاي ملايم سبب تقويت عمومي ستون فقرات مي‌شود.
به گفته شمسي وضعيت تنه به عقب و قوس کمر به جلو معمولا در افرادي که عضلات شکمي ضعيف دارند و يا وزن زيادي دارند ديده مي‌شود که اين حالت مي‌تواند سبب ايجاد کمردرد در اين افراد شود.
وي افزود: انجام ورزش‌هاي تقويتي در اين افراد هم مي‌تواند مفيد و کمک کننده باشد.
شمسي با بيان اينکه انحراف جانبي ستون فقرات معمولا مادرزادي است، گفت: اين انحراف مي‌تواند به علت اختلاف ارتفاع پاها و يا درد در يک طرف ستون فقرات و يا وضعيت‌هاي بد نشستن و راه رفتن به وجود آيد.
به گفته اين فيزيوتراپ در مواردي که اين انحراف مادرزادي نيست با انجام حرکت‌هاي اصلاحي مشکل برطرف مي‌شود.وي گفت: اگر به تغييرات وضعيتي توجه نشود و نسبت به درمان آنها اقدام نشود به مرور زمان تبديل به تغييرات ساختماني مي‌شود که برگشت به حالت اوليه در اين موارد مشکل مي‌شود و چه بسا نياز به انجام جراحي باشد.شمسي افزود: بهتر است افراد با انجام ورزش و فعاليت‌هاي فيزيکي منظم از بروز مشکلات پيشگيري کنند.





:: موضوعات مرتبط: اخبار , سلامتی , ,
:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : جهان مدرن
ت : شنبه 9 شهريور 1392
.
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات
نویسندگان
آرشیو مطالب
مطالب تصادفی
مطالب پربازدید
پشتیبانی